Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Indisk Restaurang

För några år sedan bodde jag ett tag i England och det bästa med den tiden var bland annat den sagolikt goda indiska maten. Den indiska curryn har blivit något av Storbritanniens nya nationalmat. Jag längtar fortfarande att få så bra indiska rätter här i Sverige som man fick i England. Indisk mat skall tillagas med omsorg för att den ska få det där rätta stinget. De indiska rätterna som chicken tikka masala, lamm vindaloo, garam masala och så vidare skall kryddas till perfektion för att ge den där underbara smakupplevelsen av styrka och smak.

Det finns många indiska restauranger i Stockholm men har tyvärr inte ännu hittat den där perfekta restaurangen, som kan erbjuda den där genuina smakupplevelsen från Indien. Så nu efterlyser jag indiska restauranger som kan erbjuda detta i Stockholm!

Har du någon favorit bland Stockholms indiska restauranger? Då skulle vi vara oerhört tacksamma om du ville skriva och berätta om den restaurangen! Självklart får man även skriva om fler restauranger om man har flera favoriter. Med hjälp av era tips tänkte vi sedan göra Stockholms bästa favoritlista över indiska restauranger!

Ett stort tack på förhand för hjälpen och ha en fantastisk dag!

 

Restaurang Område
Agra Tandoori - Kungsholmen Kungsholmen
Cipollini - Vasastan Vasastan
Cumin Club - Vasastan Vasastan
Holy Cow - Hammarby Hammarby
India Lord - Vasastan Vasastan
INDIAN CURRY HOUSE - Kungsholmen Kungsholmen
Miss Goa HB - Kungsholmen Kungsholmen
Tandoor House - Vasastan Vasastan