Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Restaurangbesök är en upplevelse som väcker känslor...

Hej alla matälskare och hjärtligt välkommna till restaurangbloggen.se. Nu är det då äntligen dags att dra igång denna spännande blogg på allvar, efter många månaders arbete, som till stor del bestått av att få ihop olika användbara funktioner samt en trevlig design.

Tänkte först berätta lite kort om tankarna bakom denna sida och varför vi bestämde oss för att starta upp restaurangbloggen.se.

Vi är ett par i trettioårs åldern som bor i Vasastan vid St:eriksplan i Stockholm. Man kan beskriva oss som riktiga livsnjutare, som älskar allt som gör livet lite skönare att leva. Bland dessa njutningsfulla faktorer finns då givetvis riktigt goda mat- och dryckupplevelser som Stockholms restaurangliv har att erbjuda.

Jag och min sambo har båda två en lång arbetserfarenhet i restaurangbranchen och vi har upptäckt att historierna aldrig riktigt tar slut om man börjar diskutera om vad man har fått uppleva under alla dessa år, bakom bardisken, ute på golvet i servisen eller som gäster på olika restauranger.

Vi tror att det finns många likasinnade där ute som gärna vill dela med sig om vad de har fått uppleva, både som restauranganställd och som gäst. Därför vill vi ge alla möjligheten genom denna blogg, att kunna berätta och diskutera om detta komplexa fenomen.. restauranger!

Restauranbesök lämnar ingen oberörd, utan väcker alltid olika slags känslor som kan vara allt från osalig lycka och glädje till ilska och besvikelse. Här får du chansen att berätta om dessa känslor och ventilera din besvikelse eller uttrycka din glädje. Du kan även läsa om andras upplevelser och kommentera och diskutera andras inlägg.

På restaurangbloggen.se kan du även hitta en massa andra trevliga funktioner som restaurangsök, där du hittar uppåt 4000 restauranger och caféer som finns i Stockholm. På restaurangsidorna finns allmän information om restaurangerna och en karta som gör det lättare för dig att hitta rätt. Här har du även möjlighet att betygsätta resaturangerna och skriva dina egna kommentarer.

Du kan också använda dig av en geografisk sökning, där du kan hitta restauranger inom ett specifikt område. Kanske du vill veta till exempel, vilka kinarestauranger som finns inom en kilometers radie från var du bor? Ja, då är det bara för dig att använda dig av denna geografiska sökmotor!

Vårt mål med restaurangbloggen.se är att den skall fungera som en lite mer personlig och mer interaktiv restaurangsida än vad som erbjuds där ute idag. Vi ser fram emot att få läsa om just dina berättelser och åsikter och väntar med spännig på att få läsa om dina otroliga restaurangupplevelser!