Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Back in business!

Hoppas att ni har haft en riktigt skön sommar och att ni har haft gott om tid att njuta av Stockholms fina uteserveringar. Det har varit en aningen hetsig sommar för min del och har tyvärr inte haft tid att skriva så mycket här på bloggen på ett tag. Har absolut inte glömt bort er, kära läsare, och lovar att skriva oftare nu då den värsta stressen har lagt sig och vardagen har infunnit sig igen.

stadshuset sommarbild

Orsaken till att tiden har varit så knapp de senaste månderna, är att jag har jobbat som servitris på ett av östersjöns fartyg hela sommaren. Det har varit många och långa dagar ombord. Det som har varit till min fördel som bloggare, är att jag har fått vittna en hel del komiska händelser ombord, som jag skall berätta mer om senare under höstens gång. Kan lova att man ser en hel del då man jobbar på ett fullsatt fartyg en hel sommar. Man kan säga att man får uppleva mänsklighetens ”bättre” sidor..

Tråkigt har det inte varit, även om man stundvis har undrat om man skall skratta eller gråta över människors bisarra beteenden. Men som sagt så skall jag skriva mer om det senare. Vi har också efter många års väntan och längtan, äntligen flyttat till vår drömbostad i sjöstaden

! Vi har bott bland kartonger och total kaos mesta delen av sommaren men vi har varit så lyckliga! Äntligen har vi en större lägenhet med en stor och mysig balkong. Det är något alldeles speciellt med Hammarby Sjöstad, här finner man lugnet och en fantastisk ”medelhavsatmosfär”. Sjöstaden känns verkligen som en oas mitt i Stockholm.

Nu har vi ett helt nytt område att utforska och några nya restauranger att besöka. Vi har planerat att besöka områdets alla restauranger under hösten och sedan skriva om dem här på bloggen. Så det är en liten glimt om vad jag skall skriva om under hösten, hoppas ni tycker att det låter intressant och att vi ses snart igen! Ha en riktigt skön sensommar och skriv gärna till oss och berätta om sommarens restaurang upplevelser