Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Otur eller bara sämre standard?

Tiden bara rinner iväg och har tyvärr inte kunnat hålla mitt ord om att skriva lite oftare här på bloggen.. Det har varit en hel del jobb ute till sjöss på sistone och imorgon är det dags igen att åka på ett 10 dagars pass. Men innan det skall jag passa på att skriva några rader. För några veckor sedan började vi vår restaurangrunda här i Hammarby Sjöstad. Det var fortfarande rätt så varmt och vackert väder då, så vi ville sitta ute och äta.

 

nachos med dip

 

Vår första tanke var att pröva Jimmy´s Steakhouse. Det visade sig dock att man inte kan välja från den vanliga menyn på uteserveringen, utan där severas enbart ur en barmeny. Vi tyckte att det var lite trist så vi promenerade vidare till Texas Longhorn som ligger en bit bort längs strandpromenaden.

Där fanns det gott om plats på uteserveringen i kvällsolen, så vi slog oss ner. Texas Longhorn är en restaurangkedja och det finns några restauranger att välja emellan här i Stockholm. Vi har besökt alla andra Texas Longhorn förutom den här i Sjöstaden. Eftersom vi alltid har gillat maten som denna kedja serverar, så var våra förväntningar ganska höga.

Texas chili

 

Olyckligtvis så blev vi allt annat än nöjda. Maten var smaklös och seg. Min sambo älskar chiligryta och beställde givetvis en sådan. Chiligrytan var smaklös och smakade lite som kalops, alltså ingen höjdare precis. Jag beställde en grillbiff och den var seg och full med fett och brosk.

 

Vi åt även en nachotallrik till förrätt och det var den e nda rätten som fick godkänt men inte mycket mer. Känner mig riktigt gnällig nu men vill bara vara ärlig. Servicen var inte heller den bästa. Vi fick vänta ett bra tag på såväl att få beställa som att få in maten.

Stek med pommes

 

Då vi ätit klart säger servitrisen: ”har ni redan ätit klart”? Det var en lite lustig kommentar tyckte vi. Om man är lite känslig av sig så kan man kanske bli lite besvärad av en sådan kommentar, eller inte vet jag? Hur skulle ni uppleva en sådan kommentar? Skriv gärna och berätta. Hur som helst så blev detta restaurangbesök ingen höjdare och vi var överens om att kvällens enda höjdpunkt var den varma kvällsolen på uteserveringen och det goda sällskapet ;-)

Vi har läst bra recentioner om denna restaurang och har varit mer än nöjda då vi besökt andra Texas Longhorn, så frågan är: hade vi bara otur eller är det sämre standard på Texas Longhorn i Hammarby Sjöstad?

 Vi på restaurangbloggen önskar er en riktigt skön höst!