Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Snart är julen här igen

Tänk, att idag är det redan andra advent och om några veckor är julen här igen. Året som har gått har verkligen rusat fram med stormsteg. Många av er har säkert redan njutit av läckerheterna som hör till det klassiska julbordet men det finns säkert några som fortfarande inte har kommit så långt?

Utbudet av julbord i Stockholm är stort och det kan vara svårt att välja bland de olika restaurangerna. Tiden börjar också bli knapp men än finns det tid att boka in ett riktigt bra julbord.  Vi vill hjälpa till lite med att rekommendera ett riktigt mysigt alternativ till julborden i land. Med det menar jag inte alls de nästan ”utjatade” julborden ombord på något av östersjöns fartyg. Nej, det finns faktisk ett mycket bättre sätt att njuta av ett julbord till sjöss och det är att åka ute i skärgården med de mindre skärgårdsbåtarna.

Cinderella2
Vårt bästa tips är att boka julbord på kanalbolaget Strömmas båt Cinderella II. Under helgerna fram till jul åker Cinderella II ute till Utö julmarknad. På vägen ute serveras julfrukost och framme vid Utö har man gått om tid att utforska Utö:s fina julmarknad. På hemvägen är det sedan dags att avnjuta ett fantastiskt gott julbord. Julbuffén ombord är en blandning av det klassiska svenska julbordet och det amerikanska, vilket är en spännande blandning.

Det är vekligen en upplevelse att åka ut till skärgården under vintern .Skärgårdslanskapet skiljer sig från sommaren men är fortfarande otroligt vackert. Stämmningen ombord på Cinderella II brukar alltid vara lika härlig, maten är god och personalen super  trevlig. Om ni vill prova på denna mysiga upplevelse så boka snarast på www.stromma.se. Cinderellas julbord är mycket populärt och platserna är begränsade men än så länge finns det platser kvar.

Cinderella II har även julbord måndag-fredag men åker då enbart omkring i mälaren under 3 timmar. Det är helt nytt för i år, så det har vi tyvärr inte hunnit prova på och det blir nog Utö för oss i år igen!

Vi på  restaurangbloggen.se vill önska alla en riktigt god och fridfull jul!