Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Om oss

Vi är ett par i trettioårs åldern som bor i Stockholm och har en lång arbetserfarenhet i restaurangbranschen. Vi har upptäckt att historierna aldrig riktigt tar slut, om man börjar diskutera saker man upplevt under alla dessa år, bakom bardisken, ute på golvet i servisen eller som gäster på olika restauranger. 

Vi tror att det finns många likasinnade där ute som gärna vill dela med sig om vad de har fått uppleva, både som restauranganställd och som gäst. Därför vill vi ge alla möjligheten genom denna blogg, att kunna berätta och diskutera om detta komplexa fenomen.. restauranger! 

Restaurangbesök lämnar ingen oberörd, utan väcker alltid olika slags känslor som kan vara allt från osalig lycka och glädje till ilska och besvikelse. Här får du chansen att berätta om dessa känslor och ventilera din besvikelse eller uttrycka din glädje. Du kan även läsa om andras upplevelser och kommentera och diskutera andras inlägg. 

På restaurangbloggen.se kan du även hitta en massa andra trevliga funktioner som restaurangsök, där du hittar uppåt 4000 restauranger, krogar och caféer som finns i Stockholm. På restaurangsidorna finns allmän information om restaurangerna och en karta som gör det lättare för dig att hitta rätt. Här har du även möjlighet att betygsätta resaturangerna och skriva dina egna kommentarer. 

Vårt mål med restaurangbloggen.se är att den skall fungera som en lite mer personlig och mer interaktiv restaurangsida än vad som erbjuds där ute idag. Vi ser fram emot att få läsa om just dina berättelser, åsikter och restaurangupplevelser!