Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Vad händer på restaurangbloggen?

Restaurangbloggen har fått en extreme makeover som ni kan se, med ett helt nytt CMS för att hantera uppdateringen av restauranger och nya artikelinlägg. 

Det saknas fortfarande några viktiga funktioner , till exempel restaurangkartan som ni kanske var vana vid att använda tidigare, men oroa er inte, den är på G med extremt mycket bättre funktioner än tidigare. Tills vidare får ni använda fritextsöket.

Är du möjligtvis krögare och vill uppdatera information om din restaurang här eller vill du lägga upp en annons så får du gärna maila oss på info[snabel-a]restaurangbloggen.se  .  vi kommer att lägga upp formulär för dessa typer av ärenden så snart vi hinner.

Så tanken med nya restaurangbloggen är att den ska bli Stockholms mest kompletta databas över restauranger, med kategoriseringar på restauranger tex kinesisk, grekisk osv...   vilket inte är det enklaste kan jag säga, men vi jobbar på det dagligen.

Då jag (K) jobbar dagtid inne i stan tänkte jag börja försöka skriva lite recensioner på lunchrestauranger och testa åtminstone ett par nya i veckan, så om ni har några ni vill tipsa om så skicka gärna förslag till info-adressen ovan.

vi önskar alla en fortsatt trevlig sommar

mvh

K & L