Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Några Tips på Nyårssupé i Stockholm

Har du inte bestämt dig ännu var du skall fira in det nya året eller har du kanske inte hittat något bra ställe som känns intressant? Tipsar här om några riktigt prisvärda och trevliga nyårssupépaket som kanske kan väcka intresse. Har du tips om en riktigt bra restaurang i Stockholm för att fira in det nya året? Skriv gärna till oss här på restuarangblogge.se! Vi önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.

 

Clarion Hotel Sign – Restaurang Aquavit Grill & Raw Bar

champagneglasClarion Hotel Sign erbjuder ett nyårspaket där en exklusiv 5 rätters nyårssupé serveras på Restaurang Aquavit Grill & Raw Bar. Nyårsmenyn består av hummersoppa, tonfisktartar, kalv/Karl Johansvamp, ostbricka samt choklad ”cupcake”. Tolvslaget firas in på hotellets terrass med utsikt över Stockholm. För att undvika de långa och oftast kalla taxiköerna under nyårsnatten, boka gärna ett paketerbjudande där hotellnatt ingår. Paketpriset som inkluderar nyårssupén exklusive dryck samt hotellrum landar på ca 2000 kronor.  

 

hummer

Nordic Light Hotel

Stockholms designhotell, Nordic Light Hotel erbjuder en nyårssupé med gourmetmeny, exklusiva viner och champagne. Här kan man avnjuta nyårsmiddagen med utsikt över Stockholm samt betrakta nyårsfyrverkerierna vid tolvslaget. Efterfest anordnas i Lightbar&Lounge, där nyårsfesten pågår fram till 03.00. Nyårspaket som inkluderar nyårssupé, övernattning på hotellet samt en amerikansk brunch på nyårsdagen finns att bokas.

 

nordic light hotelfyrverkeri

 

Berns Salonger Stockholm

Berns Salonger i Stockholm erbjuder ett traditionellt nyårsfirande med 5 rätters nyårsmeny och bubbel på Berns Bistro eller Berns Asiatiska restaurang. Berns Salonger erbjuder även ett stort utbud av underhållning i form av dans till live orkester eller olika Dj:s. Det går även alldeles utmärkt att övernatta på Berns Hotell.

 

bistro berns champagne

 

Wallmans Salonger Stockholm

Wallmans Salonger i Stockholm erbjuder på en fartfylld Dinnershow där en specialkomponerad 4-rätters nyårsmeny ingår. Fördrink är inkluderat i paketpriset och separata vinpaket som är komponerade till nyårsmiddagen kan beställas var för sig. Efter tolvslaget fortsätter firandet i Wallmans Salongers nattklubb fram till morgonnatten.

wallmans salonger champagne