Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Valentines Day - Sista minuten tips på romantiska restauranger i Stockholm

 

Så var årets största dag för romantik här igen och enligt tradition är det dagen då man gärna vill bjuda sin käraste på riktigt god mat och dryck på en restaurang med romantisk miljö. Det finns många romantiska restauranger i Stockholm och valet kan bli knepigt, då man vill ha det bästa en dag som denna.

Är du ute i sista minuten och behöver tips på en romantisk restaurang i Stockholm, där du kan mysa med din käraste ikväll? Eller alternativt tips för framtida restaurangbesök med maxad romantik i atmosfären? Vi på Restaurangbloggen.se ger några tips på romantiska restauranger i Stockholm som vi har besökt och tycker att definitivt ingår i kategorin, romantiska restauranger.

Mykonos Taverna

Mykonos Taverna är en grekisk restaurang som erbjuder på en riktigt romantisk atmosfär i form av levande ljus på de vit/blå rutiga borddukar, grekisk musik samt en meny som erbjuder genuina grekiska maträtter som ger den där sanna medelhavskänslan. Denna grekiska pärla finner du vid Sankt Eriksplan.

mykonos taverna

La Famiglia

La Famiglia är en italiensk restaurang på Kungsholmen som erbjuder på autentiska maträtter från det äldre italienska köket. Restaurangen präglas av romantik i form av levande ljus, varm stämning samt härliga dofter av italienska rätter som hemgjord pasta, pizza nybakat bröd med mera. Den romantiska restaurangen La Famiglia finner du på adressen Alströmergatan 45 på Kungsholmen. 

la-famiglia

Sahara 

Sahara är en liten och mysig libanesisk restaurang som erbjuder på spännande orientaliska maträtter i form av bland annat Mezemenyer, grillspett och andra libanesiska smakligheter. Här kan man sitta i timtal och njuta av den romantiska, stämningsfulla miljön samt av den utsöka maten. Sahara är en väldigt liten men populär restaurang så det lönar sig att boka bord i tid. Restaurang Sahara finner du på Folkungagatan 126 på Söder.

sahara på södermalm

Göteborg

Restaurang Göteborg ligger vid kajen i Hammarby Sjöstad och erbjuder dagen till ära en 3- rätters Alla Hjärtans dags meny med tillhörande vinpaket. Här kan man avnjuta fantastiskt goda maträtter i en riktigt romantisk miljö som utgörs av sprakandet från en stämningsfull brasa, levande ljus och framför allt den vackra utsikten, över vinterlandskapet vid Hammarby kajen. Restaurang Göteborg finner du på adressen Midskeppsgatan 31 i Hammarby Sjöstad.  

restaurang göteborg