Restaurang Stockholm på Restaurangbloggen

Topp 10 restauranger i Stockholm

Här kommer en topp 10 lista över restauranger i Stockholm, enligt den stora reseguiden, Tripadvisor.

Tripadvisor är en reserelaterad webbsida som nästan helt bygger på innehåll från användarna. På webbsidan hittar man recensioner, information, betygsättningar med mera som innefattar det mesta inom resebranschen. Tripadvisor har vuxit till sig enormt genom åren och idag hittar man information om de flesta hotellen världen över. På webbsidan kan man även få information om de bästa restaurangerna på destinationer runt om i världen.

Här är Stockholms topp 10 restauranger enligt Tripadvisors användare:

Linguini

Italiensk restaurang som passar bra för romantiska middagar, för speciella tillfällen samt affärsmiddagar. ”Fantastisk pasta och förstklassig service” skriver en användare.

linguini restaurang

Franzén/Lindberg

Modern restaurang med en fusion av europeiskt, svenskt kök. ”inspirerande restaurang att besöka i Stockholm” ”Minimalisk, händelserik, överraskande” skriver två användare om sina besök på restaurangen.

franzen lindberg

Fem Små Hus

Restaurang med svenskt kök som är romantisk, mysig och passar bra för speciella tillfällen samt affärsmiddagar. ”Fantastiska svenska rätter” ”Mysig och gästvänlig, riktigt god mat”.


Restaurang Cypern

Cypriotisk/Grekisk restaurang som är både romantisk, mysig och barnvänlig. ”En undangömd pärla” ”Förstklassig service samt riktigt god mat för ett bra pris”.

restaurang cypern

Restaurang F12

Restaurang med rätter från det svenska köket. Bra sommarrestaurang, romantisk, speciella tillfällen samt affärsmiddagar är kategorierna som är listade för denna restaurang. ”Vilken fantastisk upplevelse” ”Sommarplats”.

restaurang f12

Operakällarens Backficka

Restaurang med rätter från det svenska köket med bra barmiljö. Mysig atmosfär som passar bra för romantiska middagar samt umgänge i små sällskap. ”Mysig restaurang och alltid väldigt god mat” ”Fantastisk”.

operakällarens bakficka

 

Restaurang Grill

Modernt steakhouse med influenser från många olika kök världen över. Restaurangen är anpassad för romantiska middagar, fest, större sällskap och affärsmiddagar. ”Grillmat i en Alice i underlandet atmosfär” ”Fantastisk mat och väldigt annorlunda och mysig inredning”.

grill

Restaurang Esperanza

Italiensk restaurang som är barnvänlig, passar bra för romantiska middagar samt speciella tillfällen. "Härlig atmosfär och fantastisk service” ”Känns som att vara i Italien”.

esperanza

The Dubliner Stockholm

Irländsk restaurang/Pub som passar bra för större sällskap, barhäng och affärsmiddagar.

”Bästa irländska puben” ”Fantastisk kväll med god mat och Guiness”.

the dubliner

Mathias Dahlgren – Matsalen&Matbaren

Restaurang med meny från det svenska köket som passar bra för speciella tillfällen och affärsmiddagar. ”Ni gastronomer som besöker Stockholm-gå till Matbaren” ”En av mina favoritrestauranger i europa”.

mathias dahlgren matbaren